Monte Carlo

En smuk, luksuriøs bystat Monaco har altid været interessant for turister med sine seværdigheder . En af dem er kredsløbet Circuit de Monaco i det elegante område Monte Carlo, der løber langs den franske riviera. Denne byvej bliver hovedruten under Formel 1. Når der holdes løbskonkurrencer, er den helt blokeret, og de lokale busser er udelukket fra ruten.

Selvfølgelig, under mesterskabet rally-rute Monte Carlo bliver det vigtigste center for turister, berømtheder og sportsfolk. Der er kontrakter og sponsorhandler med vinderne af løbene. Indbyggerne i Monaco, der har lejligheder langs ruten, bliver virkelig rigere på bekostning af leje på dette tidspunkt. Sporet blev den mest populære og værdifulde for rytterne, samt fans af utrolige konkurrencer, for kun det er vigtigt ikke for mesterskabet under mesterskabet, men beføjelser og evne til at køre bilen med høj hastighed.

Historie af sporet i Monte Carlo

Rallybanen i Monte Carlo var hovedruten siden Formel 1's fødsel. Denne ret komplicerede fase af konkurrencen besluttede at åbne Prince Albert I i 1911, og i 1929 blev den første træningsrace afholdt. I 1950 blev rallykretsen i Monte Carlo det obligatoriske kredsløb i verdensmesterskabet med Formel 1. Vinderen af ​​det første løb var Juan Manuel Fangio. I løbet af løbet i 1952 blev den italienske racer Luigi Fagioli tragisk dræbt. Han havde ikke tid til at bremse i den farlige tunnel af vejen og styrtede ned. Efter denne hændelse begyndte hele verden at tale om farens fare og blev udvist fra Formel 1 til 1955. Men i 1955 vendte kredsløbet tilbage til mesterskabets løbskalender. Fra det øjeblik fandt der to racers død sted på Monte Carlo, og to fløj lige fløj til havet med biler, men dette påvirker ikke mesterskabets hold. Banenes længde ændrede sig med tiden, den sidste konfiguration var i 2003 fra 3370 m til 3340 m.

Den maksimale hastighed for passage af alle faser blev fastsat i 2007. Med en hastighed på 110 km / t viste den franske rallydriver Sebastien Loeb fantastiske resultater, det bedste i Formel 1's historie. Han kørte sporet til Citroen C4 i 3 timer og 10 minutter, hvilket blev verdensrekord.

Grand Prix på sporet i Monte Carlo

For begyndere og allerede kendte ryttere i verden er en sejr på sporet i Monte Carlo en ekstremt vigtig begivenhed, for det er på dette stadium, at bilister viser deres evne til at tilpasse sig på vejen og evnen til at køre bilen hurtigt. Løbesporet er meget smalt, kun to biler kan indtaste sin bredde i sine dimensioner. Derfor er "at arbejde for overhalning" en meget dum og farlig beslutning fra enhver rytter. For at få den efterlængte sejr i Formel 1, skal atleter så præcist som muligt gå gennem sving og tunneler, der er på rallybanen i Monaco så mange som 17. Vejen ligner en meget stejl serpentin, en forkert bevægelse, og flyvningen er uundgåelig, og måske endda et dødbringende resultat.

Før mesterskaberne af racerbiler er det meget vigtigt at vælge den rigtige gummi, fordi vejens motorvej er fyldt med ekstreme områder: våd asfalt, is, sne, tørt plot. Disse stadier veksler mange gange, så dårligt udvalgte dæk kan opføre sig godt på tør asfalt og kan ikke klare isdækket overhovedet. Racers forsøger at vælge blødt gummi og være meget opmærksom på bilernes, aerodynamikkens og motorsportens løbende strategi.

Rallybanen i Monte Carlo er fuld af farer, som rytterne forventer. De sværeste stadier var de skarpe svinger "Hairpin" og nat tunnel. Den mest farlige race i mesterskabet er nat. Til dette løb vælges 10 ryttere, som viste de bedste resultater i løbet af træningskampe. Natkonkurrencer lukker og den endelige løbeskive med Formel 1.

Udover racing anbefaler vi også at besøge lokale museer ( Oceanographic Museum , Old Monaco Museum, Automobile Museum), Princely Palace og selvfølgelig Monte Carlo Casino .