Anna Faris annoncerede udgivelsen af ​​den biografiske bog "Unqualified"

For nylig diskuterede fans af det ægtepar Anna Faris og Chris Pratt de nyheder, som skuespillerne splittede. Disse oplysninger ikke blot bedøvede fans af de berømte filmstjerner, men hævede også en bølge af spekulation og spekulation om hvorfor afskedningen fandt sted. For at komme til bunden af ​​årsagen til bruddet af forholdet mellem journalisten og fansen skete ikke, men i dag var der håb. For nylig meddelte Faris udgivelsen af ​​en biografisk bog om sig selv kaldet "Unqualified", som vil påvirke forholdet med sin mand og mange andre interessante øjeblikke.

Anna Faris og Chris Pratt

Anna dedikeret hendes memoarer til Chris

Ved præsentationen af ​​sin bog fortalte Faris reportere House Bunny, at hun blev født takket være sin tidligere mand. Her er hvad ord Anna minder om det øjeblik:

"Jeg vil gerne udtrykke min store taknemmelighed til Chris Pratt for at støtte mig, da jeg havde en ide at skrive en biografisk bog. Det var en vanskelig periode, og kun takket være sin mand hjælper hun snart til salg. Jeg vil dedikere "Unqualified" til ham.

Mange mennesker er interesserede i mig, hvad et øjeblik i mit giftede liv, husker jeg mest med min varme. Jeg tror, ​​at forholdet til Chris på et tidspunkt, hvor vi ikke havde en søn. Vi har råd til at holde op sent og diskutere forskellige projekter, forslag og udøve roller. Så var vi meget tætte. "

Cinema cover "Ukvalificeret"
Læs også

Anna minder om vanskelige perioder i sit liv

Herefter besluttede Faris at fortælle lidt om, hvilke øjeblikke der vil blive beskrevet i bogen og forårsage hendes tristhed. Det er hvad skuespillerinden sagde om det:

"Jeg husker fødslen af ​​vores søn. For os var det et meget velkomment øjeblik og meget glad. Da vi var i klinikken, kunne vi ikke tro på, at vores baby var født. Det eneste der overskyggede dette vidunderlige øjeblik var paparazzien, der omringede hospitalet. Jeg tænkte på, hvordan vi ville forlade hospitalet, for vi vil få vores barn i vores våben. Så beroligede Chris mig og sagde, at han ville beslutte alt.

Der er endnu en ting, som jeg ikke kan glemme. I morgenpapiret fandt jeg en artikel, der på min sætte "Passagerer" snoede min mand og Jennifer Lawrence romanen. Smerten i mit hjerte sank, for jeg troede, at Chris aldrig kunne forråde mig. Senere viste det sig sig at disse var alle latterlige rygter, men jeg havde stadig ubehagelige fornemmelser og smag af bedrag. "

Jennifer Lawrence, Anna Faris, Chris Pratt

Yderligere fortalte Anna om hendes mænd, der som det viste sig, var der ikke så mange:

"Jeg kan trygt sige, at jeg havde 5 mænd, hvoraf to blev mine ægtefæller. Om dem alle vil jeg kun fortælle det gode, for det var faktisk meget mere end dårligt. Jeg kan med tillid sige at med hver af mine mænd havde jeg meget mangesidige romaner, og hver af dem var speciel på sin egen måde. I hver af dem var der kærlighed ... ".
Anna med sin første mand Ben Indra

Recall, Faris og Pratt deltog i sommeren i år efter 8 års ægteskab. I 2013 gav skuespilleren sin mand en søn, Jack. Nu mødes Anna med operatøren Michael Barrett, mens Chris i forhold til pigerne ikke blev bemærket.

Anna Faris og Chris Pratt på en tur med søn Jack