Olivia Mann kommenterede rygter om intime relationer med Chris Pratt

Efter Hollywood-skuespillerne Chris Pratt og Anna Faris annoncerede deres adskillelse, og det skete i august sidste år, overvåger journalister utilsigtet deres personlige liv. Om, at Anna fandt en erstatning Chris blev opmærksom på næsten umiddelbart efter indgivelse af en skilsmisse ansøgning, men det i Pratt's liv en ny elsker - hidtil er der intet kendt. Og endelig kom i går i pressen sensationelle nyheder: Chris mødes med skuespillerinden Olivia Mann.

Olivia Mann

Olivia kommenterede sagen med Pratt

Historien om romanen Olivia og Chris begyndte med, at medierne havde et interview med en insider, der sagde at han så skuespillere til middag i en af ​​restauranterne i Hollywood. Denne nyhed fik et ret stort svar, men det viste sig at være bare spekulation. På sin Instagram-side besluttede Mann at skrive et kort essay om forholdet, hun havde med Chris Pratt. Her er nogle ord, du kunne finde i posten:

"Jeg skriver dette essay for at sætte alt på plads, for nylig begyndte jeg at tilskrive en affære med kollega Chris Pratt. Herefter læste jeg mange negative beskeder fra brugere af sociale netværk, som sagde, at jeg bragte meget far til Anna Faris. I den henseende nævner jeg følgende: 1. Ikke alle kvinder, der overlevede skilsmissen, anser denne begivenhed for at være tragisk. 2. Ikke alle skilt repræsentanter for det retfærdige køn mener, at deres tidligere mænd er dårlige mennesker. 3. Ikke alle kvinder efter skilsmisse mener, at de nye elskede af deres tidligere mænd er frygtelige mennesker. Sammenfatning af alt, hvad der er blevet sagt, jeg vil fortælle, at jeg har gode forbindelser med Anna. Jeg mødes ikke med Chris og gjorde det aldrig. Jeg kender disse fyre både på arbejde og på et fælles tidsfordriv i weekenden. Jeg behandler dem med stor varme og respekt. "
Olivia Mann og Chris Pratt

Herefter henvendte Olivia sig direkte til Faris:

"Anna, hej. Alt det, der nu er skrevet af tabloids - dette er fuldstændig tull. Først ville jeg ikke reagere på, hvad pressen var relishing, men et stort antal negative kommentarer fra internettet rettet mod mig fik mig til at gøre det. Jeg gentager igen, at mellem mig og Chris intet er og ikke kan være. Jeg er sikker på at du tror på mig, fordi vi har kendt hinanden i lang tid. Vær ikke opmærksom på hvad de siger rundt, alt er fint! ".
Chris Pratt og Anna Faris

Et par timer senere, efter behandling af Mann til hans bekendtskab svarede hun med disse ord:

"Hej! Jeg troede ikke, at den by, vi bor i, er så gal. Tak for de ærlige ord. Jeg elsker dig! ".
Anna Faris
Læs også

For Pratt Mann - den perfekte kvinde

Om det faktum, at Chris mener Olivia er en attraktiv kvinde for nogle år siden. I 2016 diskuterede Mann og Pratt på et fjernsynsprogram med James Gordon, hvad de følte, da de blev filmet nøgne. Denne samtale så forbløffet over de fans, der selv da begyndte at dukke op, talte om romanen mellem dem. I samme år blev Olivia inviteret til studiet af et andet show, hvor Anna Faris var vært. Derefter blev emnet Mennes samarbejde med Chris Pratt i en samtale mellem kvinder berørt. Anna henviste Olivias opmærksomhed på, at hendes mand anser hendes en af ​​de mest ideelle kvinder i vores tid.

Olivia og Chris på James Gordon showet